EvE voor Ouders

Met het overlijden van je partner is er meer dan alleen je eigen verdriet. Je hebt zorgen over de toekomst van je gezin, over jezelf en je kinderen en tegelijkertijd moet de boel blijven draaien. EvE biedt steun.

Steun en hulp

Hulp is meer dan welkom omdat je voor je kinderen niet de hele rol van je partner kunt overnemen. Bij EvE kan je kind terugvallen op de verbinding met lotgenoten. Om te bespreken hoe anderen omgaan met het verdriet en elkaar te helpen weer nieuwe mogelijkheden te zien. Dat doen we in een gedegen programma van zes sessies waarin creativiteit en plezier afgewisseld worden met serieuze dingen. Altijd in kleine overzichtelijke groepen.

Maar er is meer. Een buddy systeem waar je kind een schouder kan vinden voor die vragen die jij niet kunt beantwoorden. Waar je kind onafhankelijk en direct mee kan communiceren en waar nodig doorgeschakeld kan worden naar het netwerk van gespecialiseerde professionals.

Neem contact met ons op dan kunnen we vrijblijvend samen bespreken wat EvE voor jou en je kind(eren) kan betekenen.

Programma opzet

Het programma wordt begeleid door ervaren coaches. Inge Marit Wielinga is professioneel jeugdcoach en Nancy Tromp is coach gespecialiseerd in non-verbale communicatie en weduwe met een jong-volwassen dochter. Onderdelen van het programma zijn:

Kennismaken en koken

Napraten

Dromen met...

Van je af-schrijven

Blokkades overwinnen

Talent kennen

Contact opnemen 

Zoek je hulp voor je kind (eren) of wil je ze laten meedoen met het programma, stuur ons dan een bericht! Kun je ons helpen met jouw expertise of vanuit jouw organisatie, ook dan horen we graag van je!

post@evefoundation.nl

Hoge Naarderweg 46, Hilversum

Contact opnemen met EvE
dit veld niet invullen s.v.p.