Dank voor uw

bestelling!

Tenslotte hebben we nog uw adresgegevens nodig. U kunt deze hieronder invullen en dan wordt de box binnen enkele dagen naar u verzonden.

 

Hartelijk dank voor jouw steun aan de EvE Foundation!

Met jouw steun kunnen wij jongeren helpen in deze cruciale fase van hun leven. De keuzes die zij nu maken bepalen mede de toekomst. Door het buddy-netwerk en het vrienden-netwerk van EvE zijn we in staat om deze jongeren naast de verwerking van hun eenzaamheid en verdriet te begeleiden bij studie- of loopbaankeuzes. Mocht je meer willen weten over wat wij doen, laat dan een berichtje achter of laat je gegevens achter na je donatie.

Veelgestelde vragen:

Wat is het doel van de EVE Foundation?

De EvE Foundation heeft als doel om ondersteuning te bieden bij rouwverwerking, studieadvies, talentontwikkeling en persoonsontwikkeling aan jongeren die tijdens hun schoolperiode één of beide ouders verliezen. 

In ons beleidsplan kun je meer informatie vinden over ons beleid en doelstellingen.

Komt mijn gehele donatie ten goede aan de Eve Foundation?

Op de transactiekosten na komt de gehele donatie ten goede van de EvE Foundation. Per donatie is EvE Foundation € 0,79 eurocent kwijt aan transactiekosten. 

Mocht je zelf een bedrag willen overmaken kan dit ook, dit scheelt weer in de transactiekosten. Dit kan naar:

Stichting Evefoundation
NL52INGB0007654615

Doe dit onder vermelding van “donatie Evefoundation”

Hartelijk dank voor jouw bijdrage!

 

Zijn er fiscale voordelen aan mijn gift?

Dit is zeker mogelijk. Stichting Evefoundation is een zogenaamde ANBI (algemeen nut beogende instelling). Daarbij gelden de volgende fiscale voordelen:

  • een ANBI hoeft geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt in het kader van het algemeen belang.
  • uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld van het recht van schenking.
  • als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels (deze tekst is afkomstig van de website van de belastingdienst).
  • Meer informatie over fiscale onderwerpen? Bel met de Belastingtelefoon op 0800 – 0543 of kijk op http://www.belastingdienst.nl.

Kan ik ook een structurele bijdrage doen aan de Eve Foundation?

Jazeker, dit is zeer welkom. Hierdoor kunnen wij onze programma’s verder vooruit plannen en meer jongeren helpen met hun rouwverwerking en ontwikkeling. 

Neem hiervoor contact op met ons via post@evefoundation.nl