Eve Podcasts

Podcasts:Rouwen als je jong bent 

Rouwen als je jong bent – aflevering 1: de EvE foundation

Hoe werkt dat, rouwen als je jong bent? Femke Attema en Eva Boef gaan met Nancy Tromp in gesprek over eenzaamheid, boosheid, schuldgevoel en hun ervaringen met het EvE programma.

Rouwen als je jong bent – aflevering 2: talenten en rouw

Hoe werkt dat, rouwen als je jong bent? In deze podcast gaan Eva Boef en Femke Attema in gesprek met Jord Jager en Xander Cladder. Jord is een groepsgenootje van de EvE foundation en Xander heeft één van de sessies verzorgd die ging over talenten. Samen vertellen ze over de impact, winst en rust die het bewust worden van je talenten geeft, ook in je rouwproces.

Rouwen als je jong bent – aflevering 3: conflict, geluk en rouw

Hoe werkt dat, rouwen als je jong bent? In deze podcast gaan Eva Boef en Femke Attema in gesprek met Inge-Marit Wielinga. Inge-Marit is samen met Nancy (van de eerste aflevering) coach en begeleider bij de EvE foundation. Inge-Marit is kindercoach en gespecialiseerd in conflicten. Samen hebben ze het over de kunst van ruzie maken en over de andere kant van de medaille: geluk. 

Rouwen als je jong bent – aflevering 4: de kracht van muziek

Hoe werkt dat, rouwen als je jong bent? In deze podcast gaan Eva Boef en Femke Attema in gesprek met Hessel en Mathilde Keij. Hessel is één van de groepsgenootjes van de eerste groep van de EvE foundation. Mathilde is een stem- en zangcoach, en is daarnaast ook gespecialiseerd in prenatale stemtherapie. In het EvE foundation traject heeft zij een sessie verzorgd en in deze podcast gaan ze samen in gesprek over de kracht van muziek, onze stem en luisteren.

Rouwen als je jong bent – aflevering 5: intuïtief schrijven en rouwverwerking

Hoe werkt dat, rouwen als je jong bent? In deze podcast gaan Eva Boef en Femke Attema in gesprek met Mirande van der Vegt. Miranda is schrijfcoach waarin ze anderen helpt intuïtief te schrijven vanuit het hart. Ze heeft ook een kinderboek geschreven over zelfdoding, genaamd Twinkel en de wemelwolk. In het EvE foundation traject heeft zij een sessie verzorgd en in deze podcast gaan ze samen in gesprek over over de helende en verwerkende kracht van schrijven.