Picture 1
moofOZW

Ongewoon

We kiezen voor menselijk vermogen en niet voor menselijk kapitaal. Vermogen is dat wat de mens kan realiseren, de ongekende krachten die vrij kunnen komen als de basis goed is. Menselijk vermogen heeft een gezonde basis nodig om te kunnen floreren, om tot waarde (bloei) te kunnen komen. Die basis willen wij als Moofpeople bieden. Voor een organisatie, voor een individu en voor onze maatschappij.

 

Zorgeloos

Begint met het uitblinken in de gewone dingen die van levensbelang zijn. Het vertrouwen waard zijn door iedere dag weer vanuit de menselijke maat te zorgen voor de ondernemer en zijn werknemers. Weten dat er altijd ruimte is voor een vraag en tijd voor een hulpgericht antwoord. Maar er is meer nodig.

 

Do good

Do good is wat ons drijft om met en voor mens en organisaties good grounds te realiseren. De basis die solide en zeker is, die uitnodigt en uitdaagt om vanuit wederzijds vertrouwen de drive te vinden om het meeste uit je eigen vermogens te halen. 

Zo kijken we naar de wereld van werk maar ook naar de wereld daarbuiten. Zetten we ons in om de wereld voor iedereen een beetje mooier, fijner en leuker te kleuren. Live, work, make & do good!

moofOZW

Wat we doen 
is mensen en organisaties verbinden om tot bloei te kunnen komen. Daarbij ondersteunen we in de processen en begeleiden we de ontwikkeling.

Hoe we dat doen

Altijd vanuit de menselijke maat. Analyseren we de status quo en de ambitie. Adviseren we hoe de brug daartussen te realiseren en gaan we tot actie over om het ook echt te doen.

do good

Ons uitgangspunt en punt op de horizon. Live, work, make & do good is ons mantra. Elke dag weer proberen we aan dat principe recht te doen. Voor iedereen voor en met wie we werken.

peter-hershey-112799