EvE Middelburg

Over EvE Middelburg

In 2023 wil EvE ook haar programma’s starten in  Middelburg. Met onze expertise, gedegen programma en netwerk ondersteunen we jongeren tussen de 14 en 24 jaar die tijdens hun schooltijd een ouder verliezen. Door het contact met jongeren die een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt en de combinatie van plezier en diepgang helpen we jongeren met het herstellen van de regie over hun leven. Samen sterk bij rouw.

EvE Programma

EvE biedt een programma van zes sessies waarin maximaal twaalf jongeren samen komen om met elkaar te eten, te leren maar vooral te praten. Praten over wat je hebt meegemaakt, wat je bezighoudt, waar je tegenaan loopt en de keuzes die je moet maken.

Buddy netwerk

Tijdens het programma introduceren we ook buddy’s die al wat ouder zijn, maar tijdens hun schoolperiode ook een ouder verloren hebben. Als buddy deel je ervaringen en bied je tips en een helpende hand, waar gewenst.

Partners

De EvE programma’s kunnen niet bestaan zonder partners en sponsoren. Het programma wordt kosteloos aangeboden aan de jongeren en komt tot stand met hulp van diverse partners die hun diensten en producten beschikbaar stellen.

Help mee met EvE Middelburg!

Neem contact met ons op om partner te worden of het programma te ondersteunen. Of help EvE met een donatie o.v.v. Middelburg, kijk verder bij 
Steun EvE Foundation 

Ondersteun EvE Middelburg

Doneer met uw eigen bedrag om Eve Middelburg te ondersteun!

€ ………..,-

Meet EvE’s Team Middelburg

Het team van EvE Middelburg bestaat uit Narriman el-Khattabi en Susan van der Beek. Narriman is psychosociaal hulpverlener en verlies en rouw begeleider. Zij werkt onder andere met stiefgezinnen en als relatietherapeut. Ze biedt begeleiding bij rouw en verlies in brede zin.
Susan is systemisch coach en auteur van het boek Hartmama over jong ouderverlies. Naast professionele ervaring met rouwbegeleiding heeft ook het leven zelf Narriman en Susan lessen over rouw geleerd. Ze zijn beiden gedreven om hiermee iets te betekenen voor jongeren die één of beide ouders zijn verloren. 

Narriman el-Khattabi

Coach & Begeleider

Susan van der Beek

Coach & Begeleider

Onze Middelburgse Partners

 

Over EvE

Jaarlijks verliezen ruim zesduizend minderjarigen één of beide ouders (2013, CBS). Ongeveer 65.000 jongeren groeien op zonder vader en zo’n 38.000 jongeren zonder moeder. Dit gemis ondergaan jongeren vaak in eenzaamheid. Sommige jongeren willen hun gezinsleden – die ook verdriet hebben – ontzien en rouwen dan in stilte.

EvE steunt deze ‘vergeten groep’ jongeren door het bieden van ontwikkelingsprogramma’s, een buddynetwerk van gelijkgestemden en een netwerk dat kansen kan bieden.

Ondersteun EvE. Met een donatie of sponsoring.

Kinderen die een ouder verloren hebben, helpen groeien tot hun volle potentieel is het doel van EvE. Hierin kunnen we alle hulp gebruiken. Steun EvE met jouw bedrijf of help ons met een donatie. Neem contact met ons op of steun EvE met een directe donatie.

Voor jongeren

Als je een ouder verliest, is het fijn om met leeftijdsgenoten te kunnen praten over wat je meemaakt. Dat geeft steun en is een manier om met het verlies om te gaan. Wil jij weten wat EvE voor jou kan doen? Lees dan vooral verder op deze website. Aanmelden voor een programma in Middelbrug kan via onderstaand formulier. We horen graag van je!

 Opgeven programma EvE Middelbrug
dit veld niet invullen s.v.p.