Ons waarom

Ongewoon

We kiezen voor menselijk vermogen en niet voor menselijk kapitaal. Vermogen is dat wat de mens kan realiseren, de ongekende krachten die vrij kunnen komen als de basis goed is. Menselijk vermogen heeft een gezonde basis nodig om te kunnen floreren, om tot waarde (bloei) te kunnen komen. Die basis willen wij als Moofpeople bieden. Voor een organisatie, voor een individu en voor onze maatschappij. 

 

Zorgeloos

Begint met het uitblinken in de gewone dingen rondom werk die van levensbelang zijn. Het vertrouwen waard zijn door iedere dag weer vanuit de menselijke maat te zorgen voor de ondernemer en zijn werknemers. Weten dat er altijd ruimte is voor een vraag en tijd voor een hulpgericht antwoord. Maar er is meer nodig.

 

Do good

Do good is wat ons drijft om met en voor mens en organisaties good grounds te realiseren. De basis die solide en zeker is, die uitnodigt en uitdaagt om vanuit wederzijds vertrouwen de drive te vinden om het meeste uit je eigen vermogens te halen. 

 

Zo kijken we naar de wereld van werk maar ook naar de wereld daarbuiten. Zetten we ons in om de wereld voor iedereen een beetje mooier, fijner en leuker te kleuren. Live, work, make & do good!

Picture 1

Wat we doen

Voor elkaar, met elkaar…

Vanuit de menselijke maat proberen we elke dag en op elk moment alle gewone zaken rondom werk ongewoon goed te doen. Faciliteren we de wereld van werk en de afspraken die daarover gemaakt worden. Zodat werkgever en werknemer zich kunnen richten op hun samenwerking. Zo zorgen we met moof.work voor een samenhangend pakket aan diensten die zorgen voor ongewoon zorgeloos werkgever-schap. En eigenlijk ook voor ongewoon zorgeloos werknemer-schap.

Picture 2
potery

Hoe we werken

moof twee mannen achter laptop

Onze uitgangspunten

De uitgangspunten van Moofpeople zijn ongekend simpel en helder. Dat betekent dat bij ons de menselijke maat de enige maat is. Hebben wij hart voor uw mensen en uw zaak. Zetten we makkelijk dat stapje extra en verrassen we met een passend advies. En als we fouten maken, erkennen we die ook en zorgen we er voor dat die opgelost worden. Ook dat is voor ons ongewoon zorgeloos werkgeverschap.

Picture 1

Onze maatschappelijke bijdrage

Live, work, make, do good

De overtuiging van Moofpeople. In alles wat we doen, zoeken we elke dag en elk moment het goede op. Het beste voor iedereen. Door steeds te proberen het beste voor onze eigen kleine wereld te realiseren, hopen we onze steen aan de grotere veranderingen van onze maatschappij bij te kunnen dragen.  

 

Daarom proberen we in onze ondersteuning die projecten en talenten te selecteren die de wereld waarin wij leven en de planeet waarop wij verblijven een beetje beter, mooier, vriendelijker, inclusiever en evenwichtiger maken. Zijn wij oprecht en betrokken als supporter van talent.

Picture 4