EvE ‘t Gooi

Over ‘t Gooi

In 2019 startte de EvE Foundation haar eerste programma in ‘t Gooi. En nu in 2024 starten we al met ons vijfde programma in Hilversum en hebben we inmiddels al tientallen jongeren begeleid. Met onze expertise, gedegen programma en netwerk ondersteunen we jongeren tussen de 14 en 24 jaar die één of beide ouders zijn verloren. Het contact met jongeren met een soortgelijke ervaring in  combinatie met plezier en diepgang, helpen jongeren met het herstellen van de regie over hun leven. Samen sterk bij rouw.

EvE Programma

EvE biedt een programma van zes sessies waarin maximaal twaalf jongeren samen komen om met elkaar te eten, te leren maar vooral te praten. Praten over wat je hebt meegemaakt, wat je bezighoudt, waar je tegenaan loopt en de keuzes die je moet maken.

Buddy netwerk

Tijdens het programma introduceren we ook buddy’s die al wat ouder zijn, maar tijdens hun schoolperiode ook een ouder verloren hebben. Als buddy deel je ervaringen en bied je tips en een helpende hand, waar gewenst.

Partners

De EvE programma’s kunnen niet bestaan zonder partners en sponsoren. Het programma wordt kosteloos aangeboden aan de jongeren en komt tot stand met hulp van diverse partners die hun diensten en producten beschikbaar stellen.

Help mee met EvE ‘t Gooi!

Neem contact met ons op om partner te worden of het programma te ondersteunen. Of help EvE met een donatie, kijk verder bij
Steun EvE Foundation 

Ondersteun EvE Het Gooi

Doneer met uw eigen bedrag om Eve Het Gooi te ondersteun!

€ ………..,-

Meet EvE’s 

Team ‘t Gooi

Het team van EvE ’t Gooi bestaat uit Debby Klijs-Palms en Ingrid Geul.

Debby is ervaringsdeskundig in rouw en werkt als zelfstandig coach naast haar baan in leiderschap en talent management in een grote organisatie. In beide rollen komt zij regelmatig in aanraking met tegenslag, verlies en rouw. Haar waarde is een tijdje met je mee te lopen ‘als de wereld doorgaat en in jou alles is veranderd’.

Ingrid is ervaringsdeskundige in rouw en werkzaam in haar praktijk ‘Leading Lady’ als rouwmentor. Ze maakte onlangs het boek: “een Troostboekje voor jou” voor degenen die troost kunnen gebruiken na een impactvolle gebeurtenis.

Debby Klijs-Palms

Coach & Begeleider

Ingrid Geul

Coach & Begeleider

Onze Partners in ‘t Gooi

 

Over EvE

Jaarlijks verliezen ruim zesduizend minderjarigen één of beide ouders (2013, CBS). Ongeveer 65.000 jongeren groeien op zonder vader en zo’n 38.000 jongeren zonder moeder. Dit gemis ondergaan jongeren vaak in eenzaamheid. Sommige jongeren willen hun gezinsleden – die ook verdriet hebben – ontzien en rouwen dan in stilte.

EvE steunt deze ‘vergeten groep’ jongeren door het bieden van lotgenoten programma’s, een buddynetwerk van gelijkgestemden en een netwerk dat kansen kan bieden.

Ondersteun EvE met een donatie of sponsoring.

Kinderen die een ouder verloren hebben, helpen groeien tot hun volle potentieel is het doel van EvE. Hierin kunnen we alle hulp gebruiken. Steun EvE met jouw bedrijf of help ons met een donatie. Neem contact met ons op of steun EvE met een directe donatie.

Voor jongeren

Als je een ouder verliest, is het fijn om met leeftijdsgenoten te kunnen praten over wat je meemaakt. Dat geeft steun en is een manier om met het verlies om te gaan. Wil jij weten wat EvE voor jou kan doen? Lees dan vooral verder op deze website. Aanmelden voor een programma in ‘t Gooi kan via onderstaand formulier. Ook kun je hieronder je gegevens achterlaten als je meer wilt weten over het programma. We horen graag van je!

 Opgeven programma Het Gooi
dit veld niet invullen s.v.p.