Nieuwsbrief 14

In de laatste dagen van 2020 en op weg naar de eerste dagen in 2021 is er bij eenieder van ons de realisatie dat 2020 een bijzonder jaar was met veel vragen en onzekerheden.

Lees meer

Nieuwsbrief 13

Alles is in beweging. We hebben veel meegemaakt met elkaar en de gemoederen liepen (her en der) hoog op. Maar wij durven wel te zeggen dat we er samen sterker door geworden zijn. Moofing in the same direction.

Lees meer

Nieuwsbrief 12

Vandaag is het 14 Mei en ‘valt’ er weer een Moof.nws bij jullie op de digitale mat. Deze keer niet gevuld met (veel) tekst, maar met een verrassingsvideoboodschap! Het is vandaag namelijk groot feest:
Ons Moof.

Lees meer

Nieuwsbrief 11

Inderdaad, wij leven (en werken) met elkaar op dit moment onder wel heel moeilijke, unieke, omstandigheden. Omstandigheden immers die (sprekend voor mijzelf, maar naar alle waarschijnlijkheid sprekend voor alle lezers van mijn blog) ik/wij nog nooit eerder hebben meegemaakt.

Lees meer

Nieuwsbrief 10

Bij het schrijven van de tekst voor deze nieuwsbrief realiseer ik mij dat wij, het jullie allen bekende Moofpeople team, nagenoeg 4 weken vanaf huis werkzaam zijn als gevolg van het corona virus en de daarmee gepaard gaande

Lees meer

Nieuwsbrief 9 (Corona)

Sinds gisterenavond is het volledig duidelijk dat onze Overheid de aanpak van de financiële loonkostenschade voor werkgevers, waaronder dus ook Moofpeople als gespecialiseerde payroll onderneming

Lees meer